Cesare Paciotti

Cesare Paciotti

Cesare Paciotti is geboren in Italie op 1 januari 1958. Hij heeft de liefde voor schoenen van zijn ouders geerfd die hun eigen schoenenfabriek hadden sinds 1948. Maar de liefde voor muziek was in eerste instantie sterker en hij studeerde DAMS (Drama, Arts, Music Studies) aan de universiteit van Bologna. Nadat hij de wereld had rond gereisd heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn ouders in 1980. Naast een vrouwenlijn ontwerpt Paciotti ook schoenen voor mannen en daarnaast nog tassen. Om je een idee te geven; hij produceert ca. 1 miljoen schoenen per jaar. Paciotti werkt o.a. samen met Dolce en Gabbana en Roberto Cavalli. Je herkent hem aan zijn logo; de dolk die onder elke schoen zichtbaar is. De schoenen van Cesare Paciotti zijn o.a. te koop bij Della Moda en Yoox, maar bij Della Moda is de nieuwe voorjaars-zomercollectie al te koop.

This entry was posted by on Thursday, April 29th, 2010 at 10:43 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply