The art of Fashion: Manolo Blahnik

The art of Fashion: Manolo Blahnik

Sex and the City, Carrie Bradshaw en Manolo Blahnik, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De lente collectie van Blahnik is nu te zien (en te koop natuurlijk!) bij Neiman Marcus. En hoe beinvloedbaar SatC kan zijn; in de aflevering ‘A womans right to shoes’ draagt Carrie Manolo’s (Sedarby’s) aan en toen deze terugkwamen in een zebraversie (zie 2e foto hieronder) in de film waren ze in een mum van tijd ¬†uitverkocht bij Neiman Marcus (let wel de schoenen kosten 675 USD). De SatC movie deel 2 gaat volgende maand in premiere.

This entry was posted by on Friday, April 9th, 2010 at 10:21 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply