Patagonia: een ecologische voetafdruk

Patagonia: een ecologische voetafdruk

Het merk Patagonia staat voor duurzaamheid, ze maken gebruik van gerecyclede materialen. Ze hebben een grote outdoor collectie, ook kleding. Of je nu gaat berg beklimmen of liever aan yoga doet, Patagonia heeft er een outfit voor. Wat mij zo aanspreekt is niet alleen de duurzaamheid maar ook de aandacht voor het natuurgebied Patagonie, ze zijn ook lid van de 1% club (in dit geval de 1% for the planet club). Wil je hierover meer weten, want steeds meer bedrijven en particulieren, sluiten zich aan bij de 1% club, ga naar www.1procentclub.nl.

This entry was posted by on Thursday, March 18th, 2010 at 10:05 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply