Warenhuis Nordstrom

Warenhuis Nordstrom

Nordstrom is een online warenhuis. Hier vind je alles, ook op het gebied van high fashion. Ik werd getriggerd door een nieuwe trend, ondermeer te koop bij Nordstrom: de Ankle Cuffs Sandals. Maar een waarschuwing is op z’n plaats; niet iedereen zal deze schoenen waarderen omdat ze wel helemaal perfect moeten zitten. En als je kijkt waar de riem zit zal hij lang niet voor ieder paar voeten geschikt zijn. Je ziet hier onder een exemplaar van Micheal Kors; mooi en stijlvol en 1 van Steve Madden; lekker nonchalant.

This entry was posted by on Tuesday, March 23rd, 2010 at 12:13 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply