Met liefde voor de natuur gemaakt

Met liefde voor de natuur gemaakt

Coclico maakt een collectie die qua design en kwaliteit aan de natuur doet denken. Sandra Canselier (uit Frankrijk) volgde haar vader en grootvader op als schoenmaker. Ze verhuist naar New York en opent daar ook haar eerste boetiek. De schoenen hebben vaak een ongewone vorm. Bij het maken van de schoenen wordt rekening gehouden met het milieu; het leer is chroomvrij, de kartonnen verpakkingen zijn 100% recyclebaar, het hout en kurk komt uit gecertificeerde reservaten. De schoenen worden in Spanje geproduceerd. Coclico is ondermeer te zien tijdens de GDS in Dusseldorf dit weekend.

This entry was posted by on Tuesday, March 9th, 2010 at 1:34 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply