Keds

Keds

Ik kreeg verschillende verzoeken om ook een categorie sneakers te maken. En als jullie iets vragen … Sneakers zijn niet te weg te denken uit het modebeeld. Saai zijn ze absoluut niet, dus ik ga al het nieuws op sneakergebied voor jullie bijhouden. Overigens is het zo dat een aantal merken die al op de site staan ook sneakers verkopen, deze zet ik erbij, dan heb je een compleet beeld. Het eerste merk is Keds. In 1916 kwamen zij met de eerste klassieke sneaker die ze gelijk ‘the Champion’ doopte.  De ‘Champion‘ was  de eerste schoen met een rubberzool (waarmee je geruisloos kon rondsluipen / sneaken, vandaar de term ‘sneaker’), en wordt sindsdien gedragen door zowel sporthelden als stijliconen!

This entry was posted by on Thursday, March 18th, 2010 at 9:08 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply