Hoganworld

Hoganworld

In 1986 is Hogan ‘geboren’ en introduceren ze: de Hogan sneaker. In het jaar 2000 gaan ze ook in de tassen business en in datzelfde jaar openen ze hun winkel in Milaan. In de jaren daarop volgend openen ze winkels in Hong Kong, Parijs, Londen enz. en inmiddels zitten ze ook in de kleding en de zonnebrillen. In Nederland hebben we geen Hogan winkel, maar wel bv. op de Konigsallee in Dusseldorf. Op sneakergebied is het mooi spul maar ook heel leuk zijn de pumps voor de dames met een rubberen zool. (sneaken op je pumps!). Check de site.

This entry was posted by on Wednesday, March 24th, 2010 at 2:06 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply