GiGashoes: trendy kinderschoenen

GiGashoes: trendy kinderschoenen

Mijn oudste zoon vond Develab heel cool maar mijn jongste moest echt GiGashoes hebben. Het paar wat hij heeft uitgezocht zie je hieronder. Wat ik al eerder heb gezegd; voor de jongens is er eindelijk meer keuze dit seizoen. Voor de meisjes is er altijd genoeg te kiezen geweest maar nu is de jongens-collectie ook flink uitgebreid qua variatie. GiGashoes hebben een beschermrand aan de binnenkant en vrijwel het hele assortiment is geschikt voor steunzolen. Kijk op de site onder het tabje dealers welke winkels deze schoenen verkopen.

This entry was posted by on Wednesday, March 31st, 2010 at 9:54 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply