Belmondo

Belmondo

Belmondo laat voor de komende winter al heel wat moois zien. Onder het thema New Vintage zien we laarzen met omslag, wordt er gebruik gemaakt van ‘used-look’ leer. Enkellaarzen met veters, pumps en het ziet er allemaal cool en sexy uit. Maar, die collectie laat ik je zien als de tijd rijp is. Want de dubbele cijfers qua temperatuur komen er aan, de vogels zingen steeds vroeger in de ochtend en Belmondo heeft ook voor de zomer heel veel moois; pumps, sandalen, ballerina’s, sneakers, met bijbehorende accessoires. De winkels zitten in Brunssum, Eindhoven, Genk en Maastricht. Als je op de site onder shops kijkt zie je ook links waar je Belmondo online kunt krijgen.

This entry was posted by on Wednesday, March 17th, 2010 at 9:14 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply