Voorjaar/zomer bij Jimmy Choo

Voorjaar/zomer bij Jimmy Choo

Terwijl wij nog onder een laag sneeuw zitten en de nachten nog gevuld zijn met matige vorst, kwam gisteren in mijn mailbox de nieuwe spring/summer collectie van Jimmy Choo. Het is duidelijk; de nieuwe trend voor deze zomer zijn sandalen, waarvan de hak hoog en laag mag zijn. Ook de luipaardprint is in en de bling bling is niet vergeten. Anna Wintour zei in de laatste Vogue Paris dat we weer wat optimistischer mogen zijn omdat het er naar uitziet dat de crisis teneinde loopt, dus zien we ook in de kleding weer meer vrolijkheid.

Al met al word ik heel vrolijk van deze collectie van Jimmy Choo.

This entry was posted by on Friday, February 12th, 2010 at 4:40 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply