Omelle Luxury Footwear

Omelle Luxury Footwear

Omelle zit in het hogere segment. De schoenen zijn niet goedkoop maar als je op zoek bent naar iets anders c.q. aparts zul je het hier zeker vinden.

This entry was posted by on Wednesday, February 10th, 2010 at 8:48 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Alicia says:

    Zo heb nu de hele site door gekeken en de achterliggende sites ook. Ziet er goed uit. Leuke schoenen, veel variatie, voor ieder wat wils zelfs voor de mensen met een laag budget. Wel zullen mensen met een lager budget afgeschrikt worden door de eerste twee regels die ze lezen op de site. Verder Helemaal Top!
    Super

Leave a Reply