Shick shoes

Shick shoes

Shick is het russische woord voor glamour. De Hoogenbosch Retail Group waar o.a. Manfield, Dolicis en Invito onder vallen, introduceren een nieuwe low budget formule waarbij schoenen worden verkocht volgens de laatste ‘catwalktrends’. De eerste winkel wordt 11 februari in de Kalverstraat in Amsterdam geopend. De prijzen zullen varieren van 10 tot maximaal 40 Euro. Almost too good to be true nietwaar? Check it out.

This entry was posted by on Tuesday, February 9th, 2010 at 3:49 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Alicia says:

    Mooie schoenen voor weinig geld, erg handig, en een winkel in de kalverstraat. Betere reclame kunnen ze niet krijgen. Ziet er goed uit.

  2. Astrid Venter says:

    Dus de winkel is nu al een paar dagen open. Ben je er zelf al geweest? Het is jammer genoeg een beetje ver voor mij maar wanneer we volgend jaar weer in Nederland zijn moeten we maar een tripje naar de Kalverstraat inplannen. Vind je niet?

Leave a Reply