Innocent, maar zeker niet braaf!

Innocent, maar zeker niet braaf!

Het Nederlandse kinderschoenenmerk Innocent shoes verwacht een kleurige zomer! De eyecatchers zijn de hoge ballerina’s. Een ander nieuw concept is de canvas/leergroep. Dit zijn schoenen die worden gemaakt van ongekleurd canvas en leer. Vervolgens worden ze aan elkaar gestikt en in een jeansfabriek gewassen.

This entry was posted by on Tuesday, February 16th, 2010 at 9:33 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. Ook voor de zomer van 2011 heeft het team van INNOCENT weer goed haar best gedaan een superleuke en commerciële collectie neer te zetten.
  De schoenen van INNOCENT shoes staan nu in de winkel om de eerste zonnestralen van 2011 op te vangen.
  Met een modische collectie vol kleur en mooie details verwacht INNOCENT een leuke kleurrijke en vrolijke zomer.

  Met mooie ballerina’s, bandschoentjes en zowel veter- als klittenbandschoenen voor jongens heeft INNOCENT shoes voor elke stoere jongen of meid wat in haar collectie.
  Natuurlijk zijn de modellen ook dit jaar weer volledig leer en leer gevoerd en hebben ze een uitneembaar voetbed.
  Pasvorm staat bij INNOCENT shoes altijd voorop, maar aan het uiterlijk en het modische aspect van de schoen is zeker aandacht besteed.
  De gehele collectie wordt geproduceerd in Portugal en is verkrijgbaar van maat 18 t/m 40.

  Kijk ook op http://www.innocentshoes.nl om alle modelletjes te zien. Daar kunt u ook zien waar INNOCENT shoes te koop is.

  Als u me een e-mail stuurt op jose@innocentshoes.nl kan ik u een aantal mooie afbeeldingen toesturen, zodat deze misschien op de site kunnen worden gezet.

  Groet, Jose van INNOCENT shoes

Leave a Reply