Fergielicious?

Fergielicious?

Fergie van the Black Eyed Peas heeft in navolging van Jessica Simpson en Paris Hilton ook haar eigen schoenenlijn uitgegeven. Hoeveel invloed deze dames hebben op de collectie is volgens mij discutabel maar hun naam ‘hangt’ er wel aan vast. Oordeel zelf en laat mij weten wat je ervan vindt.

  • Klik om naar de website te gaan

This entry was posted by on Monday, February 8th, 2010 at 10:01 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Alicia says:

    Leuke, nette schoenen voor een betaalbare prijs. Dit gaat aanslaan:)

  2. Astrid Venter says:

    Leuke site!
    Ik vind vooral de Farrow sandalen erg leuk, maar dat heeft denk ik meer te maken met het feit dat ik bijna nooit hoge hakken draag. Ik ga meer voor “comfy” dan voor “sexy”. Ik wist overigens niet dat Fergie haar eigen schoenenlijn heeft. Ben benieuwd of ze die ooit hier in Zuid-Afrika gaan uitbrengen (waarschijnlijk niet).

Leave a Reply