Bella Bellissima

Bella Bellissima

Dit is een nieuwe site waar je Italiaanse schoenen kunt kopen. Het aardige is dat je gelijk een advies krijgt op accessoire gebied. Daarnaast organiseert Bella Bellissima italiaanse schoenenavonden bij jou thuis. Het is weer is wat anders dan de geijkte Tupperwareparty!

This entry was posted by on Sunday, February 14th, 2010 at 3:22 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Alicia says:

    Hey leuke schoen, maar ik kan niet verder klikken naar een vervolgsite klopt dat? Dit is wel mijn soort zomerschoentje:)

  2. Alicia says:

    Oeps toch wel. Zat niet goed op te letten. Dat is een erg leuke site:)

Leave a Reply