Ballerina’s uit de automaat?

Ballerina’s uit de automaat?

Bezoeksters van Britse clubs met zere voeten hoeven niet langer te lijden. In plaats van oncharmant op hun hoge hakken naar huis te strompelen, kunnen ze voortaan ter plekke een paar “flat” ballerina’s uit de automaat trekken.

De merken Rollasole en Afterheels bieden in enkele Engelse clubs de mogelijkheid om voor vijf Britse pond je hoge hakken in te wisselen voor een paar comfortabele ballerina’s. Online bestellen kan ook.

Rollasoles heeft ballerina’s in vier kleuren: zilver, goud, zwart en roze. Afterheels heeft ballerina’s die zijn gemaakt van natuurlijke materialen en de zooltjes zijn volledig recyclebaar. Alle modellen komen opgerold uit de automaat, samen met een bijpassende tas om de hakken in te dragen. Iets voor Nederland?

This entry was posted by on Thursday, February 18th, 2010 at 10:02 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Alicia says:

    Nooit meer op zere voeten naar huis lopen, heerlijk:)

Leave a Reply